Cover-Schild mrt15

Magazine Schild is het kwartaalblad van Schildklier Organisatie Nederland (SON). Het bevat bijdragen van en voor leden/donateurs, vrijwilligers, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden. Dat betekent gemiddeld 30 pagina's vol nieuws, tips en achtergronden rond de schildklier en andere belangrijke onderwerpen voor mensen met een schildklieraandoening. En natuurlijk zijn jouw bijdragen, reacties en verhalen ook van harte welkom.

In 2014 werd het blad genomineerd voor het Beste Patiëntenblad 2014 en ontving de tweede plaats.

Word donateur!

Donateurs ontvangen het blad vier maal per jaar gratis; eind maart, juni, september en december. Als u donateur wordt, ontvangt u ook de laatste twee verschenen magazines gratis.

De prijs van een los nummer is € 4,95. De kosten zijn inclusief verzendkosten (in Nederland). 

Gratis proefnummer

U kunt een (gratis) los (proef)nummer van het magazine bestellen of een (specifiek) los exemplaar, zolang de voorraad strekt. 

Voor bestellingen en vragen kunt u bellen met 085 - 489 12 36, maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 uur of mailen met info@schildklier.nl

Kopij

De uiterste inleverdatum van kopij is 7 tot 8 weken vóór de geplande publicatie van het komende blad. 
De redactie ontvangt uw kopij het liefst per e-mail in Microsoft Word, zo mogelijk voorzien van foto’s en/of illustraties. De redactie behoudt zich het recht voor kopij in te korten en te redigeren.

Het laatste nieuws over de Schild vindt u in de nieuwsberichten